Magyar divatbemutató / Hungarian designers’ fashion show

by stylerachel

Ez a harmadik bejegyzés az ELLE Fashion Show-ról 😦 , már csak a kulisszák mögött készült képek lesznek, amit egyébként nagyon várok! Szóval ezen a bemutatón ismét magyar tervezők mutatták be kollekcióikat. Persze nem ugyanazokat amiket a “Divat mindenkié” tour-on láthattunk.

This is the third post about the ELLE Fashion Show 😦 , but tomorrow I will post about the backstage!!! On this tour there were Hungarian designers again, but of course not the same as on the “Fashion is for everyone!” show. 
Elsőként Manier-ben vonultak fel a modellek. A bézs darabokon a vállmegoldás nagyon érdekes volt. Németh Anikó ruhái közül a kedvencem a türkizzöld nadrág a második képről.

First the models showed up in Manier. I found interesting the shoulders part of the beige pieces. My favourite items are the turquoise pants.

Igaz, ennél az Elysian kollekciónál már nem volt pötty a modellek homlokán, nekem mégis megmaradt az az “indiai” érzésem. Szerintem ez nagyrészt a sok selyemnek köszönhető…

Though this time the Elysian  models didn’t wear the Indian style dots on their forehead my Indian feeling still remained looking at the collection. I think it’s becouse of the lots of silk.

Ennél a Daalarna kollekciónál is érvényes az, amit a múltkor mondtam. Mármint írtam. Szóval az, hogy olyan hátmegoldásokat láthattunk amit a ruha elejét nézve nem is sejthettünk. És még az is sikerült eldöntenem hogy milyen lesz az esküvői ruhám… 😀 😀 😀

What I said last time about the Daalarna collection is still true. Namely that we could see such back solutions  that we didn’t expect. Plus I know which dress would be my wedding gown. 😀 😀 😀

Katti Zoób arany díszítésű ruhái kicsit emlékeztettek Dolce&Gabbana őszi-téli kollekciójára. Igaz Katti Zoób ruhái nem voltak annyira “katedrálisosak” de nem tudom miért, ez ugrott be róla.

I don’t know how but Katti Zoób’s golden outfits somehow reminded me of Dolce&Gabbana’s fall-winter collection.

Advertisements