Extrém cipők – Hordanád? / Extreme shoes – Would you wear them?

by stylerachel

A minap cipőket nézegettem és rábukkantam egy-két egészen furcsa darabra.

The other day I was searching for shoes and found a few very interesting pieces.

  • Halas cipő: Nem szeretném ha egy élő hal úszkálna a cipőmben. Egyébként szegény hal (ha már persze él) hogy él egyáltalán abban a cipőben? Főleg hogy nem is víz hanem valami sárga lé van a sarkában.
  • Fish shoe: I wouldn’t want a live fish to swim in my shoes. Poor fish (if it’s live at all) how could it live there anyway in that yellow something?

Screen shot 2013-02-03 at 7.22.13 PM

  • Hörcsög cipő: Ugyanaz mint a halasnál. Szegény hörcsög. 😦 Szerintem olyan érzés lehet neki mint ha rajta taposnánk. Bár lehet, hogy szeret sétálni. Mindenesetre ez az állat sétáltatásnak egy elég furcsa módja. Megint kihangsúlyoznám hogy ha egyáltalán élő hörcsögről beszélünk. 🙂
  • Hamster shoe: The same as the fish one. Poor little thingy. 😦 I think it must feel like someone is walking on you. However maybe the hamster enjoys the walk. But this is a very strange and unusual way of walking your pet. Again if at all these animals are live.

Screen shot 2013-02-04 at 8.05.07 PM

  • Békaláb cipő: Nem tudom ezt ki venné fel, de én biztos nem. Szerintem ez csak viccnek vagy egy annak jó, aki búvárkodás közben is szeretne csinos lenni. 🙂
  • Fins shoe: I don’t know who would wear these but I wouldn’t. I think it’s good only for fun or for those women who want to be pretty while diving. 🙂

Screen shot 2013-02-03 at 7.19.33 PM

  • Kutya vagy macska cipő:  El tudok képzelni olyan embert akinek ez tetszik. Még eddig ez a legnormálisabb és szerintem az egyetlen olyan cipő ami még beletartozik a hordható kategóriába. Viszont nem tudom eldönteni hogy ez egy kutya vagy macska???
  • Dog or cat shoe: I can imagine people who would wear these shoes. Actually this is almost normal. MAYBE even I would wear them sometime. But I can’t decide if this is a cat or a dog???

Screen shot 2013-02-03 at 7.20.53 PM

Te hordanád valamelyiket? / Would you wear any of these?

 

Advertisements